full page

Акрил блоковий




Блоковий акрил або оргскло є поліфункціональним матеріалом, який почав активно використовуватися відносно недавно, але вже знайшов широке застосування в багатьох сферах діяльності людини. На сьогоднішній день листи блокового акрилу використовуються практично повсюдно. Виробники даного матеріалу випускають на міжнародний ринок різні формати оргскла, що тільки розширює можливості компаній. У Вас є можливість замовити листи акрилу блокового прозорі або в будь-якому з доступних кольорів, щоб урізноманітнити свою продукцію і дати споживачам можливість вибирати.


Акрил блоковий


Ми рекомендуємо придбати надійний сертифікований акрил блоковий не тільки завдяки його візуальної привабливості, але і завдяки його характеристикам. Оргскло - міцний матеріал, але при цьому має невелику вагу. При тривалій експлуатації воно не деформується і не жовтіє під впливом навколишнього середовища.


Якщо Ви задіяні в рекламній галузі, прозорий лист блокового міцного акрилу може стати корисним матеріалом. Як кришки він виконує захисну функцію рекламної афіші та при цьому не перешкоджає прочитанню необхідної інформації. Оргскло саме такого кольору є відмінним матеріалом, який розсіює світло.


Якщо Вас приваблює вигідний за вартістю акрил блоковий, рекомендуємо зв'язатися з представником нашого підприємства. На офіційному сайті компанії Ви можете ознайомитися з властивостями матеріалу. А по телефону уточнити ціни та умови доставки і оплати. Зв'язатися з нами можна за номером, який вказаний на екрані.