full page

Полікарбонат монолітний 4 мм




Полікарбонат монолітний 4 ммВас цікавить полікарбонат монолітний 4 мм? Представлений матеріал є найоптимальнішим рішенням для покриття даху або стін в теплицях, а також у місцях, які призначені для загального користування - басейнів, великих залів. Щоб матеріал не покривався вологою, на один з шарів виробник наносить водовідштовхувальний шар. Таким чином листи монолітного полікарбонату 4 мм можуть прослужити без ремонту багато десятків років.


Наша компанія має в своєму асортименті безліч унікальних виробів, які активно використовуються в будівництві по всьому світу. Ми рекомендуємо ознайомитися з каталогом, а також дізнатися більше про властивості листів монолітного полікарбонату 4 мм. В асортименті виробництва він представлений в декількох кольорах, а також прозорий - таке рішення дозволяє нашим замовникам поєднувати матеріал з архітектурою будівлі, а також розділяти теплиці і промислові споруди за кольором. Виріб має незвичайні показниками міцності. При цьому, він гнучкий, що дозволяє Вам встановлювати покриття такого типу в місцях нестандартної форми.


На нашому офіційному сайті викладена інформація, яка стосується технічних характеристик продукції. Якщо Ви вирішили придбати полікарбонат монолітний 4 мм в будь-якій кількості, рекомендуємо зв'язатися з нашим менеджером і замовити доставку. Крім фізичних особливостей, матеріал володіє унікальними оптичними властивостями. Дуже вигідно встановлювати виріб в якості даху в цеху, так як це надає Вашому підприємству можливість заощадити на освітленні. Монолітні листи полікарбонату товщиною 4 мм не тільки протиударні, але і теплоізоляційні.


Ознайомтеся з повним спектром наших товарів і дізнавайтеся більше про властивості продукції. Щоб замовити висококласні листи полікарбонату монолітного товщиною 4 мм, досить зробити тільки один телефонний дзвінок.